Onderhoud

Een onderhoudsbeurt aan uw auto voordat u op vakantie gaat is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. De APK is zelfs verplicht! Toch is dit bij een boot veel minder vanzelfsprekend. Dit terwijl een boot vaak een veel grotere waarde vertegenwoordigd dan de auto. Ook is het vaak zo dat technisch onderhoud door de eigenaar zelf wordt uitgevoerd. Ondanks de beste bedoelingen is dit niet altijd even verstandig en succesvol.

NOP Marine Consultants is daarom voor u de oplossing. Een goed en kundig onderhoud aan uw schip zodat u zonder zorgen op vakantie kunt. Want wanneer u onderweg toch iets overkomt, kunt u ook rekenen op de fantastische service van NOP Marine Consultants.

 

Service door heel Nederland.

In Schokkerhaven liggen de boten van mensen uit heel het land. Ook hun boten hebben vaak al een groot deel van ons land gezien. Tijdens deze tochten kan het altijd gebeuren dat er iets aan uw boot kapot gaat en u niet overgeleverd wilt zijn aan de lokale alternatieven, maar liever de vertrouwde hulp inroept van NOP Marine Consultants. Wij begrijpen dit als geen ander en zijn u dan ook graag van dienst, waar dan ook in heel Nederland.